oktober 2012

Disclaimer

Copyright en auteursrecht:

De auteurs van alle door ons gemaakte foto's, afbeeldingen en teksten op deze website hebben het onverdeelde auteursrecht, zoals bepaald in de 'Wet van het auteursrecht van 1994'. Alle foto's, afbeeldingen en teksten op deze website mogen niet worden gekopieerd of gereproduceerd in om het even welk vorm zonder toelating.

De naam Festivalblog of Festivalblog.be mag niet gebruikt worden door derden voor eigen gebruik. De naam Festivalblog hoort toe aan de website festivalblog.be.

Festivalblog.be behoudt zich het recht voor om de informatie ( teksten, foto's, illustraties, verwijzingen naar andere sites) op deze website te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Externe links:

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Festivalblog.be aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Festivalblog.be garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Directe/indirecte schade:

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan informatie op deze site. Festivalblog.be aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade, van welke aard dan ook.
Festivalblog aanvaardt ook geen teksten/reacties waarin beledigende, lasterlijke, discriminerende, obscene of anderszins onaanvaardbare taal wordt weergegeven. Deze berichten/reacties worden door ons verwijderd zonder inspraak.

Adverteren:

Op Festivalblog.be bestaat er de mogelijkheid om te adverteren. Festivalblog.be garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten. Zie punt Externe links.

Festivalblog.be bespreekt op voorrand met de adverteerder de nodige afspraken. Indien beide partijen tot een akkoord zijn gekomen en het adverteren is begonnen worden de gemaakte afspraken nageleefd en worden deze niet meer aangepast. Indien de doelgroep van de advertentie plots veranderd naar discrimineerde- of pornografische doeleinden, dan verwijderd Festivalblog.be direct de advertentie. Festivalblog.be zal op dat moment de adverteerder op de hoogte brengen (met het nodige bewijs). Vanaf dat moment stopt het adverteren op Festivalblog.be, de gemaakte afspraken worden vanaf dan geschrapt en de adverteerder kan onmogelijk zijn openstaande rekening terug eisen.

Wedstrijden:

Festivalblog organiseert regelmatig wedstrijden met derden. Festivalblog zal er alles aan doen om deze wedstrijden in goede- en correcte banen te leiden. Indien er naderhand problemen ontstaan omdat derden zich niet houden aan de gemaakte afspraken is Festivalblog niet meer verantwoordelijk voor deze wedstrijd. Concreet betekent dit dat Festivalblog de gewonnen prijzen niet zal vergoeden aan de winnaars.


Festivalblog kan ten alle tijde de disclaimer aanpassen.

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van de site kunt u contact opnemen via info@festivalblog.be

Alle rechten voorbehouden.

Review Six Foot Ditch @ OJC De Kelder

Als je tegen mij de naam Six Foot Ditch zegt, spring ik meestal een gat in de lucht. Aangezien dat momenteel niet kan (met mijn herstellende/gebroken been), schreeuw ik het dan maar uit. Toen ik een aantal weken geleden op mijn Facebook zag, dat Six Foot Ditch naar een show kwam in Stein op 28 oktober, ging ik helemaal door het lint! Ik moest en zou gaan na deze show. Jeetje.. Ik kon het zelf nog steeds amper geloven.

Categorie: