Win een Dour festival starterpack

Win een Dour festival Starterpack.

Deze wedstrijd is afgelopen.

In samenwerking met Dour geeft GigView 2 festival starterpacks weg, vol met spullen van het Dour festival. Dit jaar heeft Dour opnieuw een uitgebreide, gevarieerde affiche, bereid je daarom voor op de festivalzomer met een van deze starterpacks! Alle info over Dour 2018: http://www.gigview.be/festivals/dour-2018

Inhoud starterpack: gym bag, bierglas, kaartspel, badhanddoek.

    

Per deelnemer kan er slechts 1 starterpack gewonnen worden. Dubbele inzendingen worden automatisch verwijderd.

Deelnemen:

1) 'Like' de Facebook pagina en/of volg de Twitter pagina van GigView en 'like' de Facebook pagina van Dour of volg de Dour Twitter pagina.

2) Deel deze wedstrijd openbaar met je vrienden op Facebook of retweet onderstaand bericht via je Twitter account.

3) Stuur een e-mail voor vrijdag 25 mei 18:00 naar wedstrijd@gigview.be. Schrijf in deze e-mail je naam en voornaam en vermeld ook de link naar jouw Facebook of Twitter profiel, zodat we stap 1) en 2) kunnen verifiëren.

De gelukkige winnaars zullen door ons gecontacteerd worden daarna gecontacteerd voor verdere afhandeling.

Veel succes!

Note: door deel te nemen geeft u toestemming dat uw ingediende gegevens worden gebruikt voor de selectie van de winnaar(s) en de verdere afhandeling van de prijs. Uw gegevens worden uitsluitend door GigView voor deze wedstrijd daarvoor gebruikt. Na afloop van de wedstrijd worden de gegevens bijgehouden om betwistingen te vermijden. Winnaars stemmen ermee in dat hun gegevens worden gecommuniceerd naar de desbetreffende organisatie van de wedstrijd voor verdere afhandeling. In het kader van de GDPR (AVG, de Europese Algemene Verordening Gegevensberscherming) kan u op elk moment ons contacteren via het contactformulier voor inzage van uw gegevens of om de gegevens te laten verwijderen.

Categorie: