Roy Orbison @ Stadsschouwburg Antwerpen

Datum: 
woensdag, 25 april, 2018

Event: Roy Orbison @ Stadsschouwburg Antwerpen

 

Headliner: Roy Orbison

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.proximusgoformusic.be/nl/evenementen/roy-orbison/463570/

Prijs: vvk: 44,00 EUR / 59,00 EUR / 69,00 EUR

Locatie (zaal): Stadsschouwburg Antwerpen

Adres: Nieuwstad 1, 2000 Antwerpen

Meer info: Nadat er enkele weken geleden al shows van de 'In Dreams: Hologram Tour 2018' werden aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk, volgt er nu ook een datum voor België. Op woensdag 25 april komt de spectaculaire tournee rond het werk van Roy Orbison naar de Stadsschouwburg in Antwerpen.

De tournee, wereldwijd geproduceerd door BASE Hologram, is een uniek holografisch optreden van Roy Orbison, bijgestaan door het Royal Philharmonic Orchestra in de UK en door Sinfonia Rotterdam in België en Nederland. Deze innovatieve concertbeleving herwerkt het legendarische icoon aan de hand van spectaculaire holografische laserbeelden terwijl hij zijn grootste hits brengt. Roy Orbison en het Royal Philharmonic Orchestra namen samen ook het album 'A Love So Beautiful: Roy Orbison with The Royal Philharmonic Orchestra' op, dat in november wereldwijd verscheen via Sony Music en op nummer 2 binnenkwam in de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk.

Deze concertenreeks zal zowel trouwe als nieuwe fans de kans geven om een van de meest iconische en meest besproken figuren van de muziekgeschiedenis te aanschouwen op een ongelofelijk spectaculaire en unieke manier en daarbij Orbison en zijn typische - drie-octaven bereikend - stembereik te beleven alsof hij er zelf bij is. Denkend daarbij aan nummers zoals "Oh Pretty Woman", "You Got It", "Only The Lonely", "Crying", "I Drove All Night", "It's Over" en "In Dreams" (eveneens de tourtitel) alsook "A Love So Beautiful", het nummer dat de inspiratie vormde voor de samenwerking met het Royal Philharmonic Orchestra.

De unieke 'In Dreams: Hologram Tour 2018' rond het werk van Roy Orbison komt, samen met het Sinfonia Rotterdam orkest, naar de Stadsschouwburg in Antwerpen op woensdag 25 april 2018. Tickets zijn beschikbaar vanaf morgen om 9u.