Simple Minds @ AB

Datum: 
zondag, 18 februari, 2018

Event: Simple Minds @ Ancienne Belgique (uitverkocht)

 

Headliner: Simple Minds 

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/simple-minds/20594/

Prijs: vvk: 53,00 EUR / Kassa: 54,00 EUR (uitverkocht)

Locatie (zaal): AB

Adres: Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Meer info: Op 2 februari brengt het bekendste Schotse vijftal van de wereld een nieuw album uit getiteld 'Walk Between Worlds'! De perfecte gelegenheid om terug te keren naar de Belgische fans, waar de band zoveel van houdt, voor een uniek en intiem concert. Simple Minds komt op 18 februari naar de Ancienne Belgique in Brussel!

Op deze nieuwe tournee nemen Jim en Charlie de fans mee op een avond verdeeld over drie unieke delen. Om te beginnen stellen ze eerst hun nieuwe album voor, gevolgd door een live interview op het podium, en om af te sluiten speelt de band hun allergrootste hits.

Met hun oberispelijke reputatie bereidt Simple Minds zich voor om terug te komen naar Brussel met hun grootste klassiekers, hun ongelofelijke energie en hun nieuwste werk. Een niet te missen avond voor alle rockfans en voor iedereen die van steengoede live concerten houdt. Simple Minds komt op zondag 18 februari naar de Ancienne Belgique voor een unieke show in Belgie. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 24 november om 11u.