Why Don't We @ AB

Datum: 
woensdag, 23 mei, 2018

Event: Why Don't We @ Ancienne Belgique

 

Headliner: Why Don't We 

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/why-dont-we/20720/

Prijs: vvk: 25,00 EUR / Kassa: 26,00 EUR

Locatie (zaal): AB

Adres: Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Meer info: Why Don't We, de nieuwste Amerikaanse popsensatie, brengt een nieuwe single "Trust Fund Baby" uit, en kondigt in één beweging een allereerste tournee door Europa aan! De vijf jonge Amerikanen doen momenteel enorm veel stof opwaaien in de muziekwereld.

Hun nieuwe single, geschreven door Ed Sheeran zelf en geproducet door hitmachine Steve Mac (Ed Sheeran, Liam Payne, Clean Bandit), stootte meteen door tot de top-drie van de iTunes charts, en steekt supersterren als Drake, Bruno Mars en Camila Cabello moeiteloos voorbij. "Trust Fund Baby" komt vergezeld van een explosieve video, gefilmd door de befaamde Jason Koenig (Ed Sheeran, Macklemore & Ryan Lewis). De clip, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd, verschijnt binnenkort op het YouTube-kanaal van Why Don't We, dat vandaag ruim 1,5 miljoen abonnees telt.

Met 120 miljoen streams, 2,4 miljoen volgers op Instagram, een totaal aantal views op YouTube van 140 miljoen – en dit alles in nauwelijks één jaar tijd – is Why Don't We zonder twijfel één van de grootste ontdekkingen van de laatste jaren. Hun vernieuwende en aparte muzikale aanpak werkt aanstekelijk, en zorgt voor een explosieve groei van hun fanbase. De vijf zijn tussen de 16 en 19 jaar oud, en realiseerden in 12 maanden tijd maar liefst vier EP's. Hun vorige single "These Girls" stormde meteen de top-tien van de iTunes charts binnen, en telt wereldwijd al ruim 12 miljoen streams en 37 miljoen views op YouTube.

In de nasleep van hun uitverkochte tour doorheen de Verenigde Staten, trekt Why Don't We dit voorjaar voor de eerste keer door Europa. 'The Invitation Tour' houdt op 23 mei halt in de Ancienne Belgique! Daniel Seavey, Zach Herron, Corbyn Besson, Jonah Marais en Jack Avery zorgen voor een niet te missen concert. De ticketverkoop start op maandag 19 februari om 10u.