Antwerp Metal Fest zoekt bands

Antwerp Metal Fest ofwel AMF dat doorgaat op 11 en 12 juli zoekt vier bands om te openen.

Antwerp Metal Fest,

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli 2014 vindt de tweede editie van Antwerp Metal Fest plaats. De affiche wordt pas in februari 2014 bekend gemaakt. De voorbije editie speelden o.a. Diablo Blvd., Knuckledust (UK), Leng Tch’e, Death Before Dishonor (US) en Napalm Death... en misschien sta jij dit jaar op de affiche, want AMF gaat opnieuw op zoek naar de gepaste opener via vi.be!

Antwerp Metal Fest vindt het immers belangrijk om lokale bands te steunen. Dus krijgen vier groepen uit het hardcore- en metalgenre de kans om de tweede editie van het festival in het Bouckenborghpark te Merksem te openen.

Iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor de Antwerp Metal Fest Contest. De jury selecteert uit de inzendingen tien bands die het tegen elkaar zullen opnemen op 28 en 29 maart in jongerencentrum Bouckenborgh in Merksem/Antwerpen. Twee bands winnen een publieksprijs en spelen op het zijpodium van Antwerp Metal Fest. De twee bands die een juryprijs winnen krijgen een plek op het hoofdpodium! Speel je metal of hardcore en heb je zin in een killer speelkans? Schrijf je dan nu in!

What to do?

1. Zorg dat er 3 tracks op je profiel staan! Zorg verder dat je profiel volledig is: voorzie een korte bio, vermelding van de bandleden (naam, functie, leeftijd, woonplaats), invloeden, concertkalender, en eventueel foto's. (Nog geen vi.be-profiel? Registreer je)

2. Schrijf je in! http://beta.vi.be/antwerpmetalfest

3. Deadline: 20 februari 2014

Meer informatie staat op onze kalender pagina.

Categorie: