Pukkelpop geeft nieuwe namen vrij

Zojuist kwam Pukkelpop naar buiten met een aantal nieuwe namen.

De affiche is bijna rond maar we mogen binnenkort nog wat meer namen verwachten.

Pukkelpop,

Nu het festivalseizoen volop op kruissnelheid is, worden de laatste plekjes op de Pukkelpopaffiche ook ingevuld. We zijn enorm blij met enkele flitsende namen die we je vandaag kunnen voorstellen.

Zo komt de felbejubelde producer Nicolas Jaar met zijn liveband naar Hasselt! De jonge Amerikaan zette het afgelopen jaar de wereld van de elektronische muziek op zijn kop met prachtige melancholische tracks die ook fans van James Blake en Mount Kimbie zullen aanspreken. Je gaat bovendien versteld staan van de intensiteit waarmee het piepjonge punkduo The Bots op podium staat. De twee broers zijn 14 en 18 en werden door het toonaangevende rockmagazine Rolling Stone al getipt als een van de bands voor de toekomst! Verder komt het melodieuzee indierockgezelschap Alberta Cross opnieuw naar Pukkelpop en spelen de Belgische dubstepbelofte Eptic en de Limburgse Miss Polska ten dans in de Boiler Room.
Die tent wordt elke Pukkelpopnacht afgesloten door de crème de la crème van de Belgische partydj’s. Dit jaar hoor je op donderdag de crazy selectie van TLP, op vrijdag de denderende beats van Trash Radio (Gerrit K & Nadiem Shah) en de jaarlijkse afsluiters heten Ed & Kim, onze huisdj’s!

Helaas vallen er ook twee annulaties te noteren: Chiddy Bang en Flying Lotus raken deze zomer niet op Pukkelpop en excuseren zich bij hun fans.

De affiche is nu op enkele namen na bijna compleet.

En er werden weer extra microfoons besteld voor ons vakkundig presentatieteam. De ploeg bestaat dit jaar uit Studio Brussel-stemmen Siska Schoeters, Tomas De Soete, Sam De Bruyn en vaste waarde Luc Janssen. Een topteam!

Alle informatie over Pukkelpop vindt u hier terug.

Categorie: