Rock Zottegem vraagt om gouden tip

Vanaf 1 januari vraagt Rock Zottegem om jouw gouden tip door te zenden.

Rock Zottegem programmeert zowel internationale als nationale artiesten. Om hen bij die zoektocht te helpen vraagt men aan de festivalgangers om hun nationale en internationale top 3 door te sturen. Dit kan vanaf 1 januari t.e.m. 31 januari 2012. Daarna zullen ze de optelsom maken en kijken wie haalbaar is. Als u uw gouden tip doorstuurt maakt u bovendien kans op een combiticket voor Rock Zottegem! Stemmen kan hier. Vorig jaar stonden nog o.a. Status Quo, Simple Minds en Papa Roach op de affiche. Het festival gaat door op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2012.

Het bericht op www.rock-zottegem.be:

Na de schitterende editie van 2011 is er nu de volgende vraag :

“Wie worden de opvolgers van artiesten zoals: Status Quo, Deep Purple, Novastar, Anouk, Praga Khan, Iggy Pop, Admiral Freebee, Madness, Motorhead, Channel Zero, Blondie, Zornik, Therapy, Simple Minds, The Sisters of Mercy, Arno, Joe Jackson, Alice Cooper, The Pretenders, Flogging Molly, PiL, … op de 19de editie van Rock Zottegem?”

Jawel, het is weer zover, vanaf 1 januari tot en met 31 januari 2012 kan je op www.rock-zottegem.be opnieuw terecht voor de Gouden Tip. Jouw kans om de affiche van Rock Zottegem mee te beïnvloeden. Deelnemen is simpel, surf naar de Rock Zottegem-website, klik hier op ‘Gouden Tip’ en vul vervolgens jouw drie voorkeurgroepen of -artiesten in. Na 29 februari doet de Rock-Zottegem-ploeg dan haar huiswerk en zal ze de optelsom maken van alle inzendingen.

Ook dit jaar worden de deelnemers aan de Gouden Tip ook beloond en maak je kans om een duo combi-ticket voor Rock Zottegem 2012 te winnen.

In de mate van het mogelijke – sommige groepen zijn nu eenmaal niet te betalen of qua programmering onhaalbaar – houden de organisatoren dan rekening met jouw voorkeuren. ‘Power to the People’ noemen we dat dan…

Waar wacht je nog op! Hup, naar www.rock-zottegem.be! En scoor met jouw Gouden Tip 2012 !

Schrijf alvast vrijdag 6 en zaterdag 7 juli 2012 in jullie agenda want dan vindt de 19de editie van Rock Zottegem plaats!

(De deelnemer stemt er mee in dat zijn mailadres gebruikt wordt om de Rock Zottegem newsletters te ontvangen.)

Categorie: