Epica kondigt liveshows aan voor tiende verjaardag van Design Your Universe

De Nederlandse symphonic metal zwaargewichten Epica kondigen een select aantal exclusieve shows aan ter ondersteuning van het tienjarig jubileum van hun album Design Your Universe. Het album heeft, tot vandaag, een speciale plaats in de harten van hun fans en bevat enkele favorieten als Kingdom of Heaven en Design Your UniverseOm het tienjarig jubileum van Design Your Universe te vieren, keert de band terug naar een aantal locaties die ze speelden tijdens een tournee van het album in 2009/2010, die hoogstwaarschijnlijk ver van tevoren zal worden uitverkocht.

Simone Simons: "Na al die jaren blijft Design Your Universe een van mijn favoriete Epica  albums, ik weet dat de boodschap achter het titelnummer ook weerklank vindt bij veel van onze fans t omdat er zoveel Design Your Universe gerelateerde tattoos zijn. Het titelnummer en Unleashed zijn liedjes die mij heel dierbaar zijn en ons doen herinneren aan die tijd van onze carrière. Ik kijk er naar uit om met jullie allemaal terug in de tijd te gaan terwijl we meer nummers van ons Design Your Universe album zullen.

Mark Jansen voegt toe: Design Your Universe is me erg dierbaar, het is een album dat is geschreven tijdens een zeer inspirerende tijd. Het titelnummer laat zien dat we allemaal onze bestemming kunnen creëren en het is nog steeds een van mijn favoriete nummers om live te spelen. Ook verdienen nogal wat andere nummers van het album om opnieuw gespeeld te worden en dat zullen we ook! Onze set wordt gevuld met DYU-nummers, dus mis deze kansen niet

Design Your Universe 10th Anniversary shows:
04.10. D Oberhausen - Turbinenhalle
05.10. NL Utrecht - Tivoli Vredenburg
06.10. F Paris - Elysée Montmartre
10.10. ISR Tel Aviv - Barby Club
12.10. RU Moscow - Glavclub

Tickets en VIP-upgrades zijn te koop vanaf zaterdag 17 november om 10:00 uur op https://www.epica.nl/tour

 

Tags: 
Categorie: