Nieuws

De geschiedenis van Metal Blade Records in boekvorm

Platenlabel Metal Blade Records blaast dit jaar vijfendertig kaarsjes uit. Om dit jubileum kracht bij te zetten, verschijnt later deze maand een boek gewijd aan de geschiedenis van de firma. Het boek genaamd For the Sake of Heaviness werd geschreven door grote baas Brian Slagel in samenwerking met Mark Eglinton. Opmerkelijk: niemand minder dan Lars Ulrich (Metallica) neemt het voorwoord voor diens rekening.

Houdt Spawn of Possession het voor bekeken?

Het Zweedse Spawn of Possession houdt het na twee decennia mogelijks voor bekeken. Omwille van tijdsgebrek werd besloten om het project op non-actief te stellen. Fans van de technical death metal groep mogen echter blijven hopen. Een definitief einde van de groep werd namelijk niet aangekondigd.

Pro-Pain zanger Gary Meskil overvallen in Brussel

Gary Meskil - bekend van ondermeer Pro-Pain en Crumbsuckers - werd afgelopen maandag in de Belgische hoofdstad overvallen en hevig toegetakeld. De Amerikaan werd met ernstig bloedverlies en verwondingen aan het hoofd naar het ziekenhuis overgebracht. De toestand van Meskil zou intussen gestabiliseerd zijn. De Europese tournee van Pro-Pain wordt voorlopig on hold gezet. De geplande optredens in Roeselare (7 juli) en Osnabrück (8 juli) gaan met zekerheid niet door.

Pagina's