Nieuws

Eternal Rot laat voorproefje debuutalbum horen

Met 'Cadaverine' verschijnt op 17 september de debuutplaat van het Brits-Poolse Eternal Rot. Bij wijze van voorproefje werd een lyric video voor het nummer 'Putrid Hallucination' vrijgegeven. Luisteren en huiveren is de boodschap!

Beluister de nieuwe single van Floor Jansen en co.

De allereerste single van Northward - het samenwerkingsverband tussen Floor Jansen (Nightwish) en Jørn Viggo Lofstad (Pagan's Mind) - werd vrijgegeven. Het zelfgetitelde debuutalbum van de groep verschijnt op 19 oktober via Nuclear Blast.

Slayer dan toch naar België?

Het zag er lang naar uit dat de afscheidstournee van Slayer geen halt zou houden in België. Mogelijks krijgen de Belgische fans toch nog een kans om Tom Araya en co. voor een laatste keer aan het werk te zien.

Carlos Denogean (Weedeater) overleden

Percussionist Carlos Denogean, vooral bekend als live-drummer van Weedeater, is niet meer. De Amerikaanse muzikant kwam afgelopen vrijdag op dertigjarige leeftijd te overlijden. Over de doodsoorzaak is voorlopig nog niets geweten.

Melvins en The Dead Daisies doen Kortrijk aan

Met zowel Melvins als The Dead Daisies werden twee concertavonden aan de najaarsprogrammatie van De Kreun toegevoegd. De eerdervermelde groepen zakken op respectievelijk zondag 21 oktober en donderdag 29 november naar het Kortrijkse Conservatoriumplein af.

Details nieuw album Unleashed bekend

Er is een verschijningsdatum bekend voor 'The Hunt For White Christ'. Het dertiende studioalbum van Unleashed is vanaf 26 oktober verkrijgbaar. Lees verder voor de tracklist en de albumhoes.

Pagina's