Akoma - The Other Side

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Akoma

Album: The Other Side

Genre: Symphonische metal

Label: Eigen beheer

De Deense symphonische metalband Akoma is gevormd door vocaliste Tanya Bell en gitarist Morten Harboe in 2004. In 2006 heeft de band hun eerste promo-EP ‘Angels of Revenge’ uitgegeven. De line-up verschuifde door bassist Daniel Nielsen en drummer Peter Buur aan de band toe te voegen.

In 2007 heeft Akoma hun promo-CD ‘Lost Forest’ gereleased. Deze was gemixed door Jacob Hansen (kennende van Aborted, Raunchy, Neaera, Volbeat.. etc). Dit album heeft zeer goede reviews gekregen en heeft Akoma een duw gegeven in de juiste richting. Ze hebben hierdoor het podium al mogen delen met bands als Veni Domine en Nightlight.

Nu is Akoma terug met hun nieuwe EP ‘The Other Side’. Deze bestaat uit 6 onvoorstelbaar prachtige en melodische songs. De stem van de vocalist is (gothisch) melodisch en atmosferisch, waardoor er een magisch gevoel in je loskomt. De muziek past ineen en zit in elkaar geweven als een bolletje garen, waardoor het extra effect van een keyboard perfect voor een explosie zorgt. De prachtige stem van Tanya als de gitaarlijnen, sterke drumtechnieken en het melodische kantje van een keyboard, maakt dat emotie, kracht en passie centraal staan in deze nieuwe EP.

Fans van Within Temptation, Leaves’ Eyes, Nightwish, Evanescence en Lacuna Coil zullen zeker aan hun trekken komen bij dit album. ‘The Other Side’ geeft 5 nieuwe songs en één cover van hun bestaande song ‘Guardian Angel’. Akoma heeft alvast aangekondigd dat ze in 2013 een full length-album uitgeven.

De tracklist van het album ‘The Other Side’ van Akoma bestaat uit de volgende songs:

1. Bittersweet Memories
2. Your Sacrifice
3. My Love
4. Without You
5. Guardian Angel (Keep Me Safe)
6. Immortal Love

Categorie: