Destruction - Day of Reckoning

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Destruction - Day of Reckoning

Destruction ,Day of Reckoning , recensies, erik van dammeNaast kreator en Sodom worden zij gezien als de 'Big Three of German Thrash Metal'. Het concept van Destruction is eigenlijk steeds hetzelfde. Al sinds het prille begin 1982 brengen ze lekker keiharde old school thrash metal. Niets nieuws onder de wind, niets experimenteel, ook niet bij dit nieuwe album maar dat hoeft niet.


De geweldige stem van vocalist en bassist Marcel 'Schmier' Schirmer, ook op het podium een opvallende verschijning, in combinatie met de geweldige riffs van gitarist Mike Sifringer doen het hem weer.
Het zijn de tempowisselingen en technische gitaarstukjes die er voor zorgen dat de cd geen moment verveelt. Al vanaf de eerste song 'The Price' word je keihard bij de keel gegrepen en aangezet tot headbangen en dat tot en met het laatste nummer.
Ook een opvallende inbreng toch van de nieuwe drummer Vaaver die zowaar met soms opvallend nieuwe partijen voor de dag komt, wat dan toch een 'nieuwe' sound aan het geheel brengt. Een van de betere Thrash Platen op het moment en Destruction bewijst dat ze nog verre van dood en begraven zijn.

Kopen die handel!!!

Tracklist:

The Price
Hate Is My Fuel
Armageddonizer
Devil’s Advocate
Day Of Reckoning
Sorcerer Of Black Magic
Misfit
The Demon Is God
Church Of Disgust
Destroyer Or Creator
Sheep Of The Regime

Geschreven door Erik Van Damme

Tags: 
Categorie: