Camisado - Faceless

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Camisado

Album: Faceless

Genre: Post-Metalcore

Label: Persistent Heart Media

Score: 85/100

De Amerikaanse post-metalcoreband Camisado, gevormd in 2008, staat bekend voor hun zware riffs, intense breakdowns, gepassioneerde lyrics en catchy refreinen. De band is ook niet vreemd voor het publiek. Zo hebben ze al het podium mogen delen met bands als Motionless In White, Gwen Stacy, Our Last Night, In Fear And Faith en I See Stars. De band heeft ook in 2009 de ‘Ernie Ball Of The Bands’ gewonnen en zo hebben ze kunnen spelen op de Warped Tour. Camisado heeft kort erna een cover uitgebracht van ‘My Love’, dat origineel gezongen is door Justin Timberlake.

In de lente van 2010 heeft de band de EP ‘The Life I’m Missing’ uitgebracht, waarop veel positieve reacties kwamen. Na een tijdje brachten ze de EP ‘Pulse’ uit, die geproduceerd werd door Will Putney (Suicide Silence, Every Time I Die, Chiodos, A Skylit Drive). Door het gigantische succes van de band, komt hun debuutalbum ‘Faceless’ uit. Het is te merken dat Camisado hun droom volgt!

Al bij het begin van het album, heeft Camisado het publiek bij hun oren. Het is een sterke introductie van wat je te verwachten staat op dit album. Een prachtige en vloeiende beweging in post-hardcore met screamo/hardcore-delen, zware riffs, een mysterieuze en harmonische sfeer door elektronische hoogtepunten, snelle gitaarstukken en breakdowns, catchy refreinen en ijzersterke vocalen. Zo gaat het eigenlijk het hele album door. Camisado laat hun talenten vloeien op deze CD en je wilt ook alleen meer! Deze band heeft een album gecreëerd dat een gevarieerde structuur weergeeft en je meesleept in de sterkte van de duisternis  Het neemt je hele ziel over!

De tracklist van het album ‘Faceless’ bestaat uit de volgende songs:

1. Straight Jacket
2. Shoot The Messenger
3. Faceless
4. In Your Veins
5. Becoming Bones
6. I Am Alive Tonight
7. When I Find It
8. You Still Haunt Me
9. Complications In Our Breathing
10. Stage IV
11. Let It Burn
12. Days Gone By

Meer info over Camisado:

Categorie: