Sirens Over Sumeria - Sirens Over Sumeria

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Sirens Over Sumeria

Album: Sirens Over Sumeria

Genre: Progressive metalcore

Label: Imminence Records

Score: 45/100

De Amerikaanse band Sirens Over Sumeria, gevormd in 2012, is nog een zeer onbekende band. De band vindt hun invloeden bij bands als Memphis May Fire, August Burns Red, I The Breather, The Amity Affliction en In Hearts Wake.

Deze progressieve metalcore band zal je toch wat teleurstellen, want deze muziek is een warboel. De belijning van metalcore is nog wel aan te voelen door de drumtechnieken en gitaarlijnen maar daarnaast is het een mix van death metal, deathcore en electronica met misschien hier en daar nog een snuifje black metal. Het is duidelijk te merken dat deze band nog niet goed weet waar ze mee bezig zijn. Zeker dat ze hun vocalen eens grondig moeten onderzoeken, want deze stem is erg vals. Soms deed het me wel eens pijn om dit album af te luisteren.

Jammer voor Sirens Over Sumeria, maar een nieuwe zanger zoeken of nieuwe stemtechnieken gebruiken zal zeker al iets oplossen. Daarnaast mag het instrumentaal wel sterker klinken maar voor een beginnende band kan je hier zeker wel iets mee beginnen. Duidelijk is dat deze band nog veel oefening nodig heeft.

Tracklist:

  1. Cipher
  2. Sovereign
  3. Phase I: Revelation
  4. Phase II: Paradise Or Perdition
  5. Phase III: Vox Populi
  6. Black Horse Sex Cartel
  7. Medicine Man
  8. Hypocrites & Heretics
  9. For Answer
  10. Faction

Meer info over Sirens Over Sumeria:

sirens over sumeria cover

Tags: 
Categorie: