Man Overboard - Passing Ends

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Man Overboard

Album: Passing Ends

Genre: Pop punk

Label: Rude Records

Score: 77/100

Man Overboard is een poppunk band uit New Jersey, vrij bekend omwille van hun motto 'Defend Pop Punk' (en dat doen ze). De naam van de band is gebaseerd op het gelijknamige Blink-182 nummer. In oktober brachten ze een nieuwe EP uit: Passing Ends.

Het lijkt traditie te worden dat elke EP die uitgebracht wordt bestaat uit akoestische nummers. Daartegenover staat wel dat EP's een uitgelezen kans zijn om eens iets nieuws te proberen zonder het al op een full length album te gooien. Passing Ends biedt ons 5 pop punk nummers die ons toch een kwartier van aangename ontspanning bezorgen.

De EP op zich is niet echt verrassend maar laat wel zien wat Man Overboard het best kan: poppy pop punk. En waarom zou iets verrassends moeten zijn als iets gewoon goed is? Als er dan toch een soort van 'verrassing' in zit is het wel Stood Up. Dit nummer hoort gewoon thuis op een EP want het lijkt niet bij de rest te passen, maar net dit maakt het interessant. Maar laten we er niet over liegen, als u pop punk niet waardeert gaat u dit EP vreselijk vinden. Waardeert u pop punk wel, dan heeft u er een kwartiertje muziek van topniveau bij.

Tracklist: 

  1. Twenty Years
  2. Passing Ends
  3. Stood Up
  4. Secret Pain
  5. For Vince

Meer info over Man Overboard:

man overboard passing ends cover

Categorie: