Photo report Korpiklaani @ Trix

Datum: 
donderdag, 15 februari, 2018

Samen met Heidevolk, Trollfest en Arkona startte Korpiklaani hun Europese tournee met een sold-out show in muziekcentrum Trix.

Wat is er beter op een donderdagavond dan naar Temptation Island kijken? Naar den Trix gaan of course! Wat doet je in Trix met deze bangelijke bands? Drinken en feesten!

Na even in de file te staan (het kan het ook anders op de Antwerpse ring), nog net op tijd zijn om Trollfest te zien. Ballooons everywhere, Trollfest bracht naast eigen nummers ook wel een covertje van Britney Spears. Sfeer was hier zeker niet ver te zoeken. Deze prettig gestoorde mensen wisten van begin tot eind een bangelijk sfeer te brengen.

Na het iets gestoordere werk betrad Arkona het podium. Een ding kan je wel zeker zeggen: "Damn wat kan die niet met haar stem". Ook bij deze band zat de sfeer er goed in, niet alleen door de muziek maar ook nog eens extra door de verlichting.

Als voorlaatste speelde het Nederlandse Heidevolk. Ook hierbij werd er uit volle borst meegezongen. Vooral de Nederlandstalige teksten werden met groot enthousiasme onthaald.

En dan de headlining band van deze tournee, wodka, wodka ... Korpiklaani speelde de pannen van het dak en zorgde voor veel gedans en waarschijnlijk de volgende ochtend ook wat katers. Bekijk hieronder de foto's van deze avond.

Categorie: