Report Evil Invaders, Mantar, Skeletonwitch, Deathrite @ Biebob

Datum: 
zondag, 2 december, 2018

Samen met Deathrite, Skeletonwitch en Mantar doet Evil Invaders maar liefst 17 shows op deze Europese tournee, waarvan de eerste show in Hamburg al was uitverkocht. Show nummer 14 was voor Evil Invaders in België dan ook wel hun headlineshow en ook de laatste van dit jaar voor hen in België.

Als opener van deze avond kregen we Deathrite te zien, een Duitse deathmetalband afkomstig van Leipzig. Ook al was het publiek minimaal, ze deden er toch alles aan om het hen naar hun zin te maken en een stevige show af te leveren.

Daarna mochten we Mantar verwelkomen op het podium, stillekes aan kwam er dan toch nog wat extra volk de Biebob binnen gestroomd. Ondanks dat de zanger van Mantar niet meer kon zingen wegens ziekte, deden ze er alles aan om toch een volwaardig optreden te geven met de hulp van zanger van Skeletonwitch in het eerste deel van de set en de zanger van Deathrite in het tweede deel van de set. Uniek dus!

Als voorlaatste betrad Skeletonwitch het podium, van het begin af aan gaven ze een knallende en sterke set. Ze hadden een goeie interactie met het publiek dat voor een goede sfeer zorgde en ook plezier gaf om naar deze band te kijken.

Last but not least, onze Belgische Evil Invaders. Dynamisch, energiek, snel, krachtig, dat zijn de vier woorden waarmee je een Evil Invaders show wel kan omschrijven en deze show was zeker niet anders. Niet alleen Joe palmde de microfoon in, maar Max zong ook wel eens graag een liedje. Ze sleurden hun publiek mee in hun snelle rifs en vocals en de headbangers ontbreekten zeker niet.

 

Categorie: