Municipal Waste - Slime And Punishment

Rating: 
9
Uw beoordeling: 9

Artiest: Municipal Waste

Album: Slime And Punishment

Genre: Thrash Metal

Label: Nuclear Blast Records

Één van de sterkste thrash metal bands die bestaan, dat is niemand minder dat Municipal Waste. Deze band brengt ons talenten zoals zanger Tony Foresta, gitarist en gastvocalen Ryan Waste, gitarist Nick Poulos, bassist en gastvocalen Phil ‘LandPhil’ Hall en drummer David Witte.

Onder de hand met een snierend en rauw geluid, zijn de leden van Municipal Waste terug met hun laatste album ‘Slime en Punishment’. Het speed metal gehalte vliegt doorheen dit album. De lange verwachting van deze band is eindelijk gedaan en ze gaan verder met hun moderne speed metal crossover project, dat geboren is in het jaar 2000. Momenteel zitten de bandleden al aan hun zesde album; het is dus niet meer dan normaal dat het level van artistieke vrijheid en creativiteit een groot centraal punt is in het nieuwe album ‘Slime And Punishment’.

Het album is brutaal, gewelddadig, maar dan met een toets humor en zeer direct, zoals men Municipal Waste kent. De die-hard-fans zullen niet teleurgesteld zijn. En de nieuwe fans zullen niet weten wat ze horen, maar het is duidelijk aangevoerd met hete snaren en baarden.

Tracklist:

 1. Breathe Grease
 2. Enjoy The Night
 3. Dingy Situations
 4. Shrednecks
 5. Poison The Preacher
 6. Bourbon Discipline
 7. Parole Violators
 8. Slime And Punishment
 9. Amateur Sketch
 10. Excessive Celebration
 11. Low Tolerance
 12. Under The Waste Command
 13. Death Proof
 14. Think Fast

Meer info over Municipal Waste:

municipal waste slime and punishment album cover

Categorie: 

Dit en meer in de GigView Album reviews playlist!