Review Aeges - Weightless

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Aeges

Album: Weightless

Genre: Rock

Label: Another Century

Score: 80/100

Aeges (uitgesproken als ‘ages’) staat voor ambitieuze rock ’n roll melodieën, die de weergave zijn van verschillende muzikale achtergronden die samenkomen om één gedeelde liefde voor luide gitaren, hevige drums en catchy nummers te produceren.

Aeges heeft met het album ‘Weightless’ een combinatie van van de juiste melodieën in een combinatie van zweverige teksten. De muziek van Aeges is hypnotiserend en zorgt voor beinvloeding van bands als Queens Of The Stone Age en Soundgarden. De band zelf heeft ook al het podium mogen delen met bands als Coheed & Cambria, Thrice, Tool en Buckcherry.

Het mooie aan het album ‘Weightless’ is dat de speling tussen gitaristen en vocalisten Kemble Walters en Cory Clark een verfijning geeft aan de harmonieën, de melodieën, de passie en de kracht in hun muziek. Het album is sterk en atmosferisch, mede door deze muzikale samenhang van het duo. Daarnaast is het tekstueel gezien een avontuur voor iedereen.

Aeges is een experiment voor art-rock, pop rock en pure rock ’n roll. De band heeft potentieel en zorgt voor een bombastisch effect in elke subcultuur.

Tracklist:

 1. Weightless
 2. Save Us
 3. A Reason Why
 4. Clear
 5. All Of Me
 6. Another Wasteland
 7. Echoes
 8. What If
 9. Nothing To Prove
 10. Better
 11. Drown
 12. Listening
 13. Drying Out

Meer info over Aeges:

aeges weightless cover

Categorie: