Review Carnifex - Slow Death

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Carnifex

Album: Slow Death

Genre: Deathcore

Label: Nuclear Blast

Score: 70/100

Het nieuwe en zesde album van Carnifex ligt in de winkel. Het genaamde ‘Slow Death’ geeft een directe visie op de muzikale talenten van deze band.

Carnifex, de deathcore van de onderwereld. Hun muziek is geëvolueerd door de jaren heen van heel simplistische deathcore naar veel breakdowns en clichés naar de toekomstgerichte deathcore. Het is geen verrassing dat we stonden te huiveren na het vorige onmisbare album ‘Die Without Hope’, dat mogelijk wel eens het succesvolste album van Carnifex kan zijn.

Zanger Scott Lewis wou met het nieuwe album ‘Slow Death’ een grote stap vooruit maken. Op het vorige album waren er veel klassieke en elektronische impressies, maar in het nieuwe album is er een duister kantje doorheen het gehele album. Een atmosferische laag met een diep gevoel.

Het nieuwe album ‘Slow Death’ begint waar het vorige album ‘Die Without Hope’ is geëindigd. En dat is mogelijk de beste beslissing die Carnifex maakt. ‘Slow Death’ springt eruit met zijn atmosferische laag, maar ook met zijn zware gitaarlijnen, diepe grunts en superieure energie.

Tracklist:

  1. Dark Heart Ceremony
  2. Slow Death
  3. Drown Me In Blood
  4. Pale Ghost
  5. Black Candles Burning
  6. Six Feet Closer To Hell
  7. Necrotoxic
  8. Life Fades To A Funeral
  9. Countess Of The Crescent Moon
  10. Servants To The Horde

Meer info over Carnifex:

carnifex slow death cover

Categorie: 

Dit en meer in de GigView Album reviews playlist!