Review Evil Invaders - In For The Kill

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Evil Invaders

Album: In For The Kill

Genre: Thrash metal

Label: Napalm Records

Score: 90/100

Het Belgische Evil Invaders brengt een nieuwe EP op de markt, namelijk ‘In For The Kill’. De EP bevat vier nummers, waarvan twee nieuwe nummers en twee live versies van nummers van hun debuutalbum ‘Pulses Of Pleasure’.

Evil Invaders hebben niet alleen het Belgische landje getrotseerd en overtuigd van hun talenten, maar ook heel Europa. Deze jonge band is springlevend en brengt die-hard thrash/speed metal. Na het uitbrengen van hun debuutalbum ‘Pulses Of Pleaure’ groeide de populariteit van deze jongemannen.

Enthousiasme, energie en waanzinnig krullend haar typeert het Belgische Evil Invaders. Ze hebben in korte tijd door hun uitmuntende muziek Duitsland en andere landen in Europa weten te bereiken. In Amerika en in Zuid-Amerika zijn deze Belgische mannen ook aan hun opmars begonnen en dat in een klein jaar tijd.

Met hun kleine EP ‘In For The Kill’ probeert Evil Invaders te scoren met hun live-nummers en twee nieuwe nummers. Het is catchy thrash en speed metal waar spannende gitaarlijnen en onvoorstelbare solo’s zich afwisselen met de energetische rauwe stemtechnieken. We zijn benieuwd naar het nieuwe opvolgende album, want hun EP smaakt naar meer!

Tracklist:

  1. As Life Slowly Fades
  2. Raising Hell
  3. Pulses Of Pleasure (Live)
  4. Victim Of Sacrifice (Live)

Meer info over Evil Invaders:

evil invaders in for the kill cover

Categorie: 

Dit en meer in de GigView Album reviews playlist!