Review Miss May I - Shadows Inside

Rating: 
9
Uw beoordeling: 9

Artiest: Miss May I

Album: Shadows Inside

Genre: Metalcore

Label: Sharptone Records

De sensatie Miss May I neemt anno 2017 de centrale rol van metalcore vast in de levens van de mensheid. Miss May I, bestaande uit zanger Levi Benton, gitaristen BJ Stead en Justin Aufdemkampe, bassist Ryan Neff en drummer Jerod Boys, nemen met het nieuwe album ‘Shadows Inside’ een prachtige wending in hun bestaan. De leden die ondertussen al tien jaar met Miss May I bezig zijn, zouden een verdiend applaus mogen krijgen met het nieuwe album.

Niet alleen bestaat deze band al tien jaar, daarnaast heeft deze band hun magnifieke houvast aan metalcore niet verloren, waardoor ze nu nog steeds een gegarandeerd succes zijn voor de core wereld. Het geluid van Miss May I is diep verweven in de harten en het geweten van de fans. De emoties en brutaliteit van deze band worden verbonden als één pure kracht.

Het nieuwe album staat dan ook centraal met deze verbondenheid, maar ook met monsterlijke riffs en een absolute opwindendheid. Het is een album waar de band uitgedaagd werd door zich te plaatsen uit hun comfortzone, en men is er eerlijk over; Miss May I heeft een zeer rauw en authentiek geluid geproduceerd. Fans van Killswitch Engage, Volbeat en Devil You Know, zullen zich zeker kunnen aanpassen aan dit bijzonder geluid van Miss May I.

Tracklist:

  1. Shadows Inside
  2. Under Fire
  3. Never Let Me Stay
  4. My Destruction
  5. Casualties
  6. Crawl
  7. Swallow Your Teeth
  8. Death Knows My Name
  9. Lost In The Grey
  10. My Sorrow

Meer info over Miss May I:

miss may i shadows inside album cover

Categorie: