Win duoticket voor Heaven Shall Burn + August Burns Red @ Ancienne Belgique

Deze wedstrijd is afgelopen.

In samenwerking met Ancienne Belgique geeft GigView één duoticket weg voor het optreden van Heaven Shall Burn, August Burns Red en Whitechapel. Verwacht je aan een avondje metalcore van de hoogste plank op 18 maart in de Ancienne Belgique.

Waar wacht je dus nog op? Grijp je kans en volg onderstaande stappen om samen met je vriend of vriendin op zondag 18 maart af te zakken naar de AB (dubbele inzendingen worden automatisch verwijderd).

Deelnemen:

1) 'Like' de Facebook pagina en/of volg de Twitter pagina van GigView en 'like' de Facebook pagina van Ancienne Belgique.

2) Deel deze wedstrijd openbaar op Facebook of retweet onderstaand bericht via je Twitter.

 

 

 

3) Stuur een e-mail voor 14 maart 17:00 naar wedstrijd@gigview.be. Schrijf in deze e-mail je naam en voornaam en vermeld ook de link naar jouw Facebook of Twitter profiel, zodat we stap 1) en 2) kunnen verifiëren.

De gelukkige winnaars zullen door ons gecontacteerd worden op 15 maart voor verdere afhandeling.

Veel succes!

Note: door deel te nemen geeft u toestemming dat uw ingediende gegevens worden gebruikt voor de selectie van de winnaar(s) en de verdere afhandeling van de prijs. Uw gegevens worden uitsluitend door GigView voor deze wedstrijd daarvoor gebruikt. Na afloop van de wedstrijd worden de gegevens bijgehouden om betwistingen te vermijden. Winnaars stemmen ermee in dat hun gegevens worden gecommuniceerd naar de desbetreffende organisatie van de wedstrijd voor verdere afhandeling. In het kader van de GDPR (AVG, de Europese Algemene Verordening Gegevensberscherming) kan u op elk moment ons contacteren via het contactformulier voor inzage van uw gegevens of om de gegevens te laten verwijderen.

Categorie: