Win duoticket voor Joe Satriani en de G3 in Stadsschouwburg Antwerpen

Deze wedstrijd is afgelopen.

In samenwerking met Gracia Live geeft GigView één duoticket weg voor Het optreden van de G3: Joe Satriani samen met John Petrucci en Uli Jon Roth. Dit fenomeen vindt plaats in de Stadsschouwburg van Antwerpen op 21 april. Niet zo lang meer, dus waag je kans nog snel!

Deelnemen:

1) 'Like' de Facebook pagina en/of volg de Twitter pagina van Festivalblog en 'like' de Facebook pagina van Gracia Live.

2) Deel deze wedstrijd openbaar met je vrienden op Facebook of retweet onderstaand bericht via je Twitter account.

 

3) Stuur een e-mail voor woensdag 18 april 18:00 naar wedstrijd@gigview.be. Schrijf in deze e-mail je naam en voornaam en vermeld ook de link naar jouw Facebook of Twitter profiel, zodat we stap 1) en 2) kunnen verifiëren.

De gelukkige winnaars worden spoedig daarna gecontacteerd voor verdere afhandeling.

Veel succes!

Note: door deel te nemen geeft u toestemming dat uw ingediende gegevens worden gebruikt voor de selectie van de winnaar(s) en de verdere afhandeling van de prijs. Uw gegevens worden uitsluitend door GigView voor deze wedstrijd daarvoor gebruikt. Na afloop van de wedstrijd worden de gegevens bijgehouden om betwistingen te vermijden. Winnaars stemmen ermee in dat hun gegevens worden gecommuniceerd naar de desbetreffende organisatie van de wedstrijd voor verdere afhandeling. In het kader van de GDPR (AVG, de Europese Algemene Verordening Gegevensberscherming) kan u op elk moment ons contacteren via het contactformulier voor inzage van uw gegevens of om de gegevens te laten verwijderen.

Categorie: