Win duotickets voor Lokerse Feesten

Deze wedstrijd is afgelopen.

In samenwerking met de Lokerse Feesten geeft GigView net als vorig jaar 5 duotickets weg voor donderdag 10 augustus.

De avond begint met Ronnie Flex & Deuxperience Band die met zijn infectueuze beats en raps massa’s jonge veulens en vele rijen adolescenten naar zijn show zal lokken. Ons eigenste, Belgische Coely volgt daarna, die met haar rap en zeemzoete soul de weide zal doen swingen. Daarnaast speelt ook Jamie Lidell & The Royal Pharaos. Lidell speelde vorig jaar nog in een volgepakte AB. Ook Lil Wayne is van de partij. De volgens een laatste meting niet bijster grote Wayne weet hoe hij het Lokerse plein moet uitverkopen en hij weet verdomd goed hoe hij dat volgepakt plein vervolgens richting extase moet rocken, funken en toch vooral rappen. Afsluiten gebeurt met de dj-set van Mark Ronson met zijn pompende funk en hiphop, dus verwacht u aan anderhalf uur beats die hij van de bovenste plank haalt.

Per deelnemer kan er slechts 1 duoticket gewonnen worden, dubbele inzendingen worden automatisch verwijderd. De volledige line-up en alle andere info van de Lokerse Feesten kan je hier terugvinden.

Deelnemen:

1) 'Like' de Facebook pagina en/of volg de Twitter pagina van Festivalblog en 'like' de Facebook pagina en/of volg de Twitter pagina van de Lokerse Feesten.

2) Deel deze wedstrijd openbaar met je vrienden op Facebook of retweet onderstaand bericht via je Twitter account.

 

 

3) Stuur een e-mail voor 31 juli 20:00 naar wedstrijd@gigview.be. Schrijf in deze e-mail je naam en voornaam en vermeld ook de link naar jouw Facebook of Twitter profiel, zodat we stap 1) en 2) kunnen verifiëren.

De gelukkige winnaars zullen door ons gecontacteerd worden op 1 augustus voor verdere afhandeling.

Veel succes!

Categorie: