Amenra - Effenaar

Datum: 
zondag, 27 maart, 2022

Event: Amenra - De Effenaar

 

Headliner: Amenra

 

Support act: E-L-R 

Website: https://www.effenaar.nl/agenda/11546/amenra-mrt22

Prijs: 28,50 EUR

Locatie (zaal): De Effenaar (grote zaal)

Adres: Dommelstraat 2, Eindhoven

Meer info: deuren open: 19:30, aanvang: 20:00

Belgische post-metal heersers spelen show ter gelegenheid van 50 jaar Effenaar.

Amenra heeft in de afgelopen 2 decennia een totaal eigen geluid gecreëerd. Het vijftal imponeert op het podium met een intense show met video projecties en rituelen. Zoals de eerdere album titels al doen vermoeden, zijn het net missen, een soort religieuze en spirituele bijeenkomsten. Onlangs bracht deze Belgische post-metal band zijn nieuwe studioalbum De Doorn uit. Hiermee breken ze met de Mass I - VI traditie en maken ze tegelijkertijd de switch naar teksten in de moerstaal, wat zorgt voor nog meer expressie en diepgang. We kunnen niet wachten om dit live te ondergaan!

Amenra neemt E-L-R mee als support act. Na de lange gedwongen, maar ook welkome pauze, is E-L-R namelijk klaargestoomd voor de volgende ronde. Met nieuw vuur en een hervonden focus, is het geluid van de Zwitsers zwaarder, donkerder en intenser dan voorheen. In 2022 komt tweede plaat ‘Vexier’ uit en deze zal verrassend door de echoënde mist scheuren! Al eerder speelde het drietal met Amenra en dit succes wordt herhaald, op 27 maart in de Effenaar.

50 JAAR EFFENAAR SPECIAL
Ter gelegenheid van onze 50 jarige verjaardag organiseren we dit jaar meerdere speciale concerten en events onder deze feestvlag.

Let op: dit concert vond oorspronkelijk plaats op 21 januari 2022. Tickets voor deze datum blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.