Bizkit Park - AB

Datum: 
vrijdag, 1 maart, 2024

Event: Bizkit Park: 10 years of nu-metal mayhem - Ancienne Belgique (uitverkocht)

 

Headliner: Bizkit Park

Voorprogramma: /

Website: https://www.abconcerts.be/en/agenda/bizkit-park/a105J000008GAwlQAG

Prijs: vvk: 27,00 EUR / Kassa: 28,00 EUR (uitverkocht)

Locatie (zaal): AB

Adres: Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Meer info: deuren open: 19:00

Beroemd en berucht tot buiten de eigen landsgrenzen. Want als Bizkit Park op het podium staat, speelt het telkens met zulk duizelingwekkend enthousiasme dat het elk podium met de grond gelijk maakt. De Belgische band wordt een tiener in 2024 en dat wordt gevierd met een “Bizkit Park: 10 Years of Nu-Metal Mayhem” concert in Ancienne Belgique in Brussel op vrijdag 1 maart 2024.

Bizkit Park brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: NU-METAL! Alle classics van helden uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Van Limp Bizkit tot Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed… Geen enkele song uit de soundtrack van een hele generatie millennials wordt overgeslagen.

Tijd dus voor een passend eerbetoon aan de groovy sound van de zware gitaar en de band die met dikke middelvinger omhoog het genre vurig levendig houdt. “Keep on rollin' baby, you know what time it is”… Party time met Bizkit Park!