The Black Crowes - 013

Datum: 
vrijdag, 19 november, 2021

Event: The Black Crowes present: Shake Your Money Maker - Poppodium 013 (uitgesteld)

 

Headliner: The Black Crowes

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.013.nl/programma/5787/the-black-crowes

Prijs: 62,40 EUR

Locatie (zaal): 013 (Main stage)

Adres: Veemarktstraat 44, Tilburg

Meer info: deuren open: 19:00; aanvang: 20:00

Wat zijn we blij met deze show: The Black Crowes komt eindelijk naar 013! We dachten ze in 2013 binnen te hebben, maar toen moesten ze helaas afzeggen. Daarna kregen de gebroeders Robinson het weer eens aan de stok, maar zie: in 2020 hebben de broertjes het bijgelegd en staan ze samen weer op het podium. Niets ten koste van de heerlijke zijprojecten The Magpie Salute en Chris Robinson Brotherhood, maar met zijn tweeën zijn Rich en Chris op hun best. En dan komen ze ook nog met een speciale show naar Tilburg: de band speelt het succesvolle debuut ‘Shake Your Money Maker’ integraal, aangevuld met hits van andere albums!

De bezetting in de band is altijd sterk geweest (Jimmy Page, anyone?) en dat is dit keer niet anders. Deze tour hebben de Crowes de weergaloze gitarist Isaiah Mitchell (Earthless) en bassist Tim Lefebvre (o.a. David Bowie, Elvis Costello, Jamie Cullum) ingelijfd. Drummer Raj Ojha en toetsenist Joel Robinow (beide Once & Future Band) maken de bezetting compleet. 

Opmerking: omwille van corona gaat dit optreden niet meer door op 2 november. Het wordt verplaatst naar 19 november 2021. Aangekochte tickets blijven geldig.