Blackwave - De Roma

Datum: 
dinsdag, 23 april, 2019 tot woensdag, 24 april, 2019

Event: Blackwave. - De Roma (uitverkocht)

 

Headliner: Blackwave.

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.deroma.be/kalender/673/

Prijs: vvk: 20,00 EUR / Kassa: 22,00 EUR (uitverkocht)

Locatie (zaal): De Roma

Adres: Turnhoutsebaan 286, 2140 Antwerpen

Meer info: blackwave. keeps on booming! Na een sensationeel concert in een uitverkochte AB in Brussel twee weken geleden en met 3 MIA nominaties op zak in de categorieën "groep", "doorbraak" & "urban", ging de ticketverkoop voor het concert op dinsdag 23 april bijzonder snel. Dat concert is nu uitverkocht. Het Antwerpse hip-pop duo Will en Jay voegt daarom een 2e concert toe in De Roma op woensdag 24 april 2019. Tickets voor dit extra concert zijn per direct in verkoop via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Het duo dropt in mei 2017 een eerste EP 'Mic Check'. Daarna gaat het snel voor blackwave. De EP versiert lovende recensies in de Belgische en Nederlandse pers. Ook de buitenlandse critici weten hun muziek te pruimen. Volgende wapenfeit: single 'Elusive feat. David Ngyah' gaat begin dit jaar in première bij de Engelse krant The Independent en is instant hotshot bij Studio Brussel. Het nummer klopt ondertussen af op meer dan 3,5 miljoen Spotify-streams. Next: "Swangin'", hun tweede release dit jaar, gooit hoge ogen met een première op Vice / Noisey en bereikt de nummer 1-plaats op de populaire Hype Machine hitlijst. Afgelopen zomer scoort het aanstekelijke "Whasgood?!", met invloeden van Prince, Outkast en Will Smith, een review in Billboard magazine en sluit de band KluB C op Rock Werchter af. Na uitverkochte shows in Vooruit Gent, OLT Rivierenhof en AB een feilloos parcours.

Met de single "Good Enough" trekt blackwave. de herfst in. Vol old school 90's hip-hop vibes toont deze track hun enorme muzikale en vocale talent. Dat talent werd net bekroond met een Music Moves Europe Talent Award in de categorie hip hop/rap. Een prijs die ze op het komende Eurosonic Noorderslag (ESNS) in ontvangst zullen nemen.