Heilung - Lotto Arena

Datum: 
zondag, 15 september, 2024

Event: Heilung: Dreki Ferdhast tour - Lotto Arena

 

Headliner: Heilung

Voorprogramma: t.b.a.

Website: https://nl.livenation.be/show/1465738/heilung-dreki-ferdhast/antwerpen/2024-09-15/en

Prijs: €68,96 - €62,25 - €55,52 - €48,81 (start ticketverkoop 22 februari)

Locatie (zaal): Lotto Arena

Adres: Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Meer info: Klaar om helemaal meegezogen te worden in een mysterieuze sfeer? De neofolkgroep Heilung zakt op zondag 15 september af naar de Lotto Arena in Antwerpen met hun 'Dreki Ferdhast' tour. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 22 februari om 10u via livenation.be. Fans die zeker willen zijn van hun ticket kunnen deelnemen aan de exclusieve Live Nation presale vanaf dinsdag 20 februari om 10u via livenation.be.

Al sinds hun oprichting in 2015 probeert het geheimzinnige collectief Heilung mensen mee te nemen op een melodieuze reis naar het verleden met hun unieke en mysterieuze muziek. In hun eerdere albums of hoofdstukken, zoals zij het noemen, stond steeds het prehistorische noorden van Europa centraal. Met hun nieuwe en derde hoofdstuk 'Drif' verkennen ze graag drie andere grote primitieve beschavingen buiten Europa.

"Met het zingen van deze oerliederen willen we hulde brengen aan deze oude culturen, opnieuw contact maken met het begin en ons herinneren dat we allemaal verbonden zijn en elkaar inspireren." - Heilung

Hun nieuwste album slaat niet alleen een brug tussen de geschiedenis en hedendaagse samenleving, maar is ook een statement van de kracht van eenheid. Een optreden van Heilung is een ritueel van samenhorigheid, een ceremonie die je sowieso eens in je leven moet meemaken. Laat je op zondag 15 september in de Lotto Arena meevoeren op de oermuziek van Heilung!