The Hella Mega Tour - Sportpaleis (uitgesteld)

Datum: 
dinsdag, 21 juni, 2022


Event: The Hella Mega Tour - Sportpaleis (uitverkocht, uitgesteld)

 

Headliner: Green Day

 

Support acts: Fall Out Boy - Weezer - Amyl and The Sniffers

Website: https://www.proximusgoformusic.be/nl/evenementen/the-hella-mega-tour-green-day-fall-out-boy-weezer/463990/

Prijs: €66,58 - €56,51 - €50,90 (uitverkocht)

Locatie (zaal): Sportpaleis

Adres: Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Meer info: Green Day, Fall Out Boy en Weezer, drie van 's werelds meest legendarische rockbands, kondigen aan dat ze voor het eerst samen op pad gaan met The Hella Mega Tour! De tournee wordt op 13 juni afgetrapt in Parijs en reist via Groningen door naar Antwerpen, waar de drie bands op 17 juni concerteren in het Sportpaleis! Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 10u.

Om de aankondiging extra feestelijk te maken, brengen de drie bands elk ook een gloednieuwe single uit, die een voorbode is van hun respectievelijke nieuwe albums. Green Day's "Father Of All..." is de titeltrack van hun dertiende studioalbum, dat op 7 februari verschijnt. "Dear Future Self (Hands Up)" van Fall Out Boy ft. Wyclef Jean verschijnt op de plaat 'Greatest Hits: Believers Never Die – Volume Two', uit op 15 november. Weezer's nieuwe langspeler 'Van Weezer' ligt in mei in de rekken en geeft met "The End Of The Game" al een eerste single prijs.

Opmerking: omwille van het coronavirus gaat dit optreden niet door op 17 juni. Het werd uitgesteld naar dinsdag 21 juni 2022. Aangekochte tickets blijven geldig.