Holy Fuck - Trix Club (uitgesteld)

Datum: 
vrijdag, 24 april, 2020

Event: Holy Fuck - Muziekcentrum Trix (uitgesteld)

 

Headliner: Holy Fuck

 

Support act(s): 

Website: https://www.trixonline.be/nl/programma/holy-fuck/2493

Prijs: vvk: 18,50 EUR / Kassa: 20,00 EUR

Locatie (zaal): Trix Club

Adres: Noordersingel 28, 2140 Antwerpen

Meer info: deuren open: 19:30

Waarom alleen met normale instrumenten muziek maken als 35mm-filmsynchronizers en speelgoedkeyboards net zo goed ingezet kunnen worden? Die vraag onderzoekt de Canadese band Holy Fuck tot het uiterste. Het resultaat is de experimentele electrorock waarmee kritiek wordt gegeven op de moderne elektronische muziek. Door laptops en andere digitale hulpmiddelen links te laten liggen, vertegenwoordigt het viertal sinds 2004 een bijzonder terrein van de elektronische muziek. Ritme en chaos gaan bij Holy Fuck hand in hand.

Een periode van drie jaar is voorbij gegaan waarin de band veel op het podium heeft gestaan en gewerkt heeft aan het ontwikkelen van zichzelf en zijn sound. Die muzikale evolutie is vertaald naar het album “Deleter” dat 17 januari zal verschijnen. Holy Fuck bevindt zich met deze vijfde plaat ergens tussen krautrock en deephouse. “Deleter” is de bewustwording van het feit dat muziek belangrijker wordt dan ooit in tijden van alsmaar intelligenter wordende robots en algoritmes.

Opmerking: omwille van de maatregelen voor het coronavirus gaat dit optreden niet door op 24 april. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum.