I Prevail - AB

Datum: 
woensdag, 22 mei, 2024

Event: I Prevail - Ancienne Belgique (uitverkocht)

 

Headliner: I Prevail

Voorprogramma: Set It Off, Kid Bookie

Website: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/i-prevail/a105J0000071HP6QAM

Prijs: vvk: 42,00 EUR / Kassa: 43,00 EUR (uitverkocht)

Locatie (zaal): AB

Adres: Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Meer info: Wat begon met een opmerkelijke cover van Taylor Swift’s “Blank Space” lanceerde I Prevail tot in de hoogste regionen van de hedendaagse stevige rockmuziek. Na een uitverkocht concert in Trix en een verpletterende show op Graspop Metal Meeting in 2023, is het hoog tijd dat het Amerikaanse I Prevail, met Set It Off als Support Act en Kid Bookie als Opening Act omver komt blazen

“Self-made, self-defined, and walking a path that’s entirely their own”, dat is het motto van I Prevail sinds hun ontstaan in Michigan in 2013. Ondertussen staat de band 2,7 miljard streams, 350 miljoen YouTube views en twee Grammy nominaties verder. Op de laatste plaat ‘True Power’ doet de band hun naam alle eer aan: zegevieren. Stadiongrote riffs die je tanden van je tandvlees doen klapperen en onvergetelijke, supercatchy melodieën die wekenlang in je hersenen blijven hangen. Screams uit de diepste hoeken van de hel met emotionele zang en oprechte, intieme teksten die je tot op het bot raken.

Zet je schrap in de moshpit in AB, want rock powerhouse I Prevail, met Brian Burkheiser (vocals), Eric Vanlerberghe (vocals), Steve Menoian (gitaar/bas), Dylan Bowman (gitaar) en Gabe Helguera (drums) in gelederen, heeft zin om te knallen!