Marble Sounds - AB (uitgesteld)

Datum: 
woensdag, 29 april, 2020

Event: Marble Sounds - Ancienne Belgique (uitgesteld)

 

Headliner: Marble Sounds

 

Support act: Yùrt

Website: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/marble-sounds/21602/

Prijs: vvk: 15,00 EUR / Kassa: 15,00 EUR

Locatie (zaal): AB Club

Adres: Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Meer info: 'Marble Sounds is de Death Cab for Cutie van hier' schreef Focus Knack ooit en niets is minder waar. Sterker nog, de Belgische indieband met leden uit Brussel, Brugge en Gent moet zeker niet onderdoen voor de grote jongens uit Amerika. Met hun fijne mix van indie, pop, postrock en electro is hun muziek immer easy on the ears.

Marble Sounds komt op Record Store Day 2020 met een nieuw album 'Traces/Recast' (jawel een anagram!) op het immer geliefde Zealrecords, dat op de koop toe in 2020 zijn 20ste verjaardag viert! Dubbel feest dus met deze mooie verjaardag en een ongetwijfeld prachtig concert van Marble Sounds in AB Club! 

De support band wordt Yùrt. Met dit project lanceert Brecht Plasschaert (Marble Sounds, Yuko), in samenwerking met een rist bevriende muzikanten en producers, een nieuwe Gentse klank die tot de verbeelding spreekt.

Voor fans van: The Bony King Of Nowhere, The Postal Service, Band of Horses, Broken Social Scene, Bon Iver

Opmerking: omwille van de veiligheidsmaatregelen vanwege het coronavirus gaat dit optreden niet door op 29 april. Het concert is uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum.