The Neighbourhood - AB

Datum: 
dinsdag, 23 november, 2021

Event: The Neighbourhood - Ancienne Belgique (uitgesteld, nieuwe datum)

 

Headliner: The Neighbourhood

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/new-date-the-neighbourhood/21408/

Prijs: vvk: 25,00 EUR / Kassa: 26,00 EUR

Locatie (zaal): AB (grote zaal)

Adres: Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Meer info: De Californische band met zanger Jesse Rutherford, gitaristen Jeremy Freedman en Zach Abels, bassist Mikey Margott en drummer Brandon Alexander Fried, schoot zich met doorbraakhit "Sweater Weather" in 2012 een weg in ons geheugen. Met hun eclectische muzieksmaak overbruggen de bandleden sinds de release van hun mixtape '#000000 & #FFFFFF' uit 2014 de werelden van pop, rock, hiphop en meer.

Voor 'Hard To Imagine The Neighborhood Ever Changing', hun nieuwste werk, gingen ze in zee met beroemde hiphopartiesten Ghostface Killah, Denzel Curry, IDK en het dit jaar gestorven muziekicoon, Nipsey Hussle. Het album, bestaande uit individueel uitgebrachte ep's en een lp, vormt samen een vierdelige, streamvriendelijke afspeellijst die perfect de muzikale evolutie van de band toont.

Naar aanleiding van COVID-19 wordt het concert van THE NEIGHBOURHOOD verplaatst naar dinsdag 23 november 2021. Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 31 oktober 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be