Nick Mason's Saucerful of Secrets - Koninklijk Circus (uitgesteld)

Datum: 
maandag, 18 mei, 2020

 

Event: Nick Mason's Saucerful of Secrets- Koninklijk Circus (uitgesteld)

 

Headliner: Nick Mason's Saucerful of Secrets

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.proximusgoformusic.be/nl/evenementen/nick-masons-saucerful-of-secrets/464045/

Prijs: 70,85 EUR – 59,95 EUR - 54,50 EUR – 49,05 EUR

Locatie (zaal): Koninklijk Circus

Adres: Onderrichtsstraat 81, 1000 Brussel

Meer info: Nick Mason's Saucerful Of Secrets komt terug naar ons land. Op 18 mei brengt hij zijn legendarische repertoire en een adembenemende productie naar het Koninklijk Circus in Brussel. Een unieke live-ervaring met een onmiskenbaar icoon uit de muziekgeschiedenis. Tickets voor het concert zijn nu beschikbaar.

Als oprichter en lid van Pink Floyd was Nick Mason aanwezig op al hun albums en concerten, van de eerste tot en met de allerlaatste noot op het ultieme Live 8 concert in 2008. De ongeëvenaarde drummer keert nu terug naar de voorgrond van de muziekscene met een schitterend nieuw project. Samen met Gary Kemp, Guy Pratt, Lee Harris en Dom Beken brengt hij alle vroege hits van Pink Floyd weer tot leven, nummers uit iconische platen als 'The Piper At The Gates Of Dawn' en 'A Saucerful Of Secrets'. Na een succesvolle passage in Antwerpen in september 2018, keert Nick Mason's Saucerful Of Secrets terug naar België. Een niet te missen afspraak met een levende legende!

Opmerking: omwille van de veiligheidsmaatregelen vanwege het coronavirus gaat dit optreden niet door op 18 mei. Meer info volgt zo spoedig mogelijk.