Parov Stelar - Koninklijk Circus

Datum: 
donderdag, 14 maart, 2024

Event: Parov Stelar - Koninklijk Circus

 

Headliner: Parov Stelar

Voorprogramma: El Siciliano

Website: https://nl.livenation.be/show/1441068/parov-stelar/brussels/2024-03-14/

Prijs: 49,05 EUR (beneden), 43,60 EUR (boven)

Locatie (zaal): Koninklijk Circus

Adres: Onderrichtsstraat 81, 1000 Brussel

Meer info: Bereid je voor op een unieke en onvergetelijke muzikale reis! Parov Stelar kondigt vandaag een gloednieuwe tour aan waarmee hij naar de Europese theaters trekt in 2024. De meester van de electro swing zal zijn Belgische fans zeker trakteren op een moment van waanzin op donderdag 14 maart 2024 in het Koninklijk Circus in Brussel!

Marcus Fuereder, alias Parov Stelar, biedt ons een unieke kans om de magie van zijn muziek live te herontdekken in de intimiteit van kleine zalen. De muzikale pionier wil de energie en passie van zijn werken dichter bij de harten van zijn fans brengen. Deze zeer speciale tour belooft een unieke show en een heleboel onvergetelijke herinneringen. Parov Stelar brengt alle grootste nummers uit zijn prachtige discografie ten berde, evevals nummers die hij nog nooit live heeft gespeeld.

De ticketverkoop begint op vrijdag 6 oktober. Mis de exclusieve ervaring met Parov Stelar, zijn band en El Siciliano in het voorprogramma niet op 14 maart in het Koninklijk Circus in Brussel!