The Rose - Lotto Arena

Datum: 
maandag, 1 april, 2024

Event: The Rose: Dawn to Dusk tour - Lotto Arena

 

Headliner: The Rose

Voorprogramma: t.b.a.

Website: https://nl.livenation.be/show/1460574/the-rose-dawn-to-dusk-europe-tour/antwerpen/2024-04-01/nl

Prijs: 73,50 EUR

Locatie (zaal): Lotto Arena

Adres: Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Meer info: Begin dit jaar stond The Rose nog in een uitverkochte La Madeleine, maar in 2024 mogen ze groter dromen. Op maandag 1 april 2024 staan ze in de Lotto Arena in Antwerpen. De Koreaanse indie rock band is sinds de release van hun nieuwe album 'DUAL' volop aan het floreren! Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 5 december om 10u via livenation.be. Fans die zeker willen zijn van hun plaatsje, kunnen hun kans wagen tijdens de exclusieve Live Nation presale op maandag 4 december.

Terwijl vele K-Pop bands worden gevormd door entertainmentbedrijven in Korea, is dat bij The Rose heel anders. Hun verhaal schrijft als een levensecht sprookje. Bandleden Dojoon en Jaehyeong leerden elkaar kennen als straatmuzikanten in dezelfde buurt. Iets later maakten drummer Hajoon en zanger Woosung The Rose compleet. Omdat in 2019 drie bandleden hun militaire dienstplicht moesten vervullen, startte Woosung even een succesvolle solocarrière. Met de nadruk op 'even', want in 2022 volgde de reünie al. Hun gezamenlijke liefde voor muziek en de 'Black Roses', de naam voor hun toegewijde fans, was te groot.

The Rose staat bekend voor hun kwetsbare en emotionele nummers, waarin ze de Engelse en Koreaanse taal combineren. Met 'DUAL', hun tweede studioalbum dat in september uitkwam, maken ze duidelijk dat hun muziek constant blijft evolueren. Ga jij mee op deze muzikale trip in de Lotto Arena op maandag 1 april?