Rumours Of Fleetwood Mac - Kursaal Oostende

Datum: 
zondag, 9 juni, 2024

Event: Rumours Of Fleetwood Mac - Kursaal Oostende

 

Headliner: Rumours Of Fleetwood Mac 

Voorprogramma: /

Website: https://nl.livenation.be/show/1447178/rumours-of-fleetwood-mac/oostende/2024-06-09/en

Prijs: €35,25 - €42,25 - €50,50 en €70,75

Locatie (zaal): Kursaal Oostende

Adres: Kursaal-Westhelling 12, 8400 Oostende

Meer info: The rumours are true. 's Werelds beste Fleetwood Mac tributeband – Rumours Of Fleetwood Mac – zakt volgend voorjaar af naar België! Op zondag 9 juni 2024 kan je in Kursaal Oostende komen genieten van "een buitengewoon meeslepende vertolking van Fleetwood Mac". Dat zijn toch de woorden die Mick Fleetwood, founding member van Fleetwood Mac, gebruikt om de tributeband te beschrijven. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 16 november om 11u via livenation.be!

Fleetwood Mac is een legendarische rockband, die bekend staat om hun unieke mix van blues, pop en rock. Met hun kenmerkende harmonieën, emotionele teksten en tijdloze hits heeft de band generaties fans weten te betoveren. Wie kan er nu niet luidkeels meezingen met hits als "Everywhere", "Go Your Own Way", "Dreams" en "The Chain"?

Rumours Of Fleetwood Mac streeft ernaar om deze songs zo authentiek mogelijk te vertolken. Het zevenkoppige gezelschap, dat in 1999 werd opgericht in Liverpool, is een echt eerbetoon aan de legendarische rockband! Voor fans van het eerste uur is de show een leuke trip down memory lane en voor de jongere fans een mooie gelegenheid om Fleetwood Mac te ontdekken.