Like A Storm + Devilskin - 013 (uitgesteld)

Datum: 
dinsdag, 21 april, 2020

Event: Like A Storm + Devilskin - Poppodium 013 (uitgesteld)

 

Headliner: Like A Storm

 

Support act: Devilskin

Website: https://www.013.nl/programma/5765/like-a-storm-devilskin

Prijs: 17,90 EUR

Locatie (zaal): 013 (Next)

Adres: Veemarktstraat 44, Tilburg

Meer info: deuren open: 19:00; aanvang: 20:00

Vanavond presenteren we een double bill met de beste hardrock van Down Under. Te beginnen met Like A Storm, de ‘highest charting’ hardrockband uit Nieuw-Zeeland in de Amerikaanse radiogeschiedenis. Hun eerste twee albums, "The End of the Beginning" en "Awaken the Fire", debuteerden in de Billboard 200 en dat heeft de band geen windeieren gelegd. De band tourde o.a. met Alter Bridge, Godsmack, Gojira en Shinedown over de hele wereld en kregen de seal of approval van gitaar icoon Mark Tremonti himself. In 2018 verscheen hun laatste album ‘Catacombs’ die wederom volstaat met retecatchy maar heavy tracks!

Het Nieuw-Zeelandse Devilskin opent. Onder leiding van badasss frontvrouw Jennie Skulander had deze alt. metal/hardrockband in eigen land maar 8 maanden nodig om platinum te gaan. De band stonden eerder in 013 als support van Halestorm en wisten daar te laten zien dat ze niet onderdeden aan het hoofdprogramma.  Met hun een nieuw album ‘RED’ onder de arm komen ze dit kunstje nog een dubbel en dwars over doen in onze Next.

Opmerking: omwille van de veiligheidsmaatregelen vanwege het coronavirus gaat dit optreden niet door. meer info volgt zo spoedig mogelijk.