Till Lindemann - Lotto Arena

Datum: 
zondag, 10 december, 2023

Event: Till Lindemann - Lotto Arena (uitverkocht)

 

Headliner: Till Lindemann 

Voorprogramma: Aesthetic Perfection, Phantom Vision

Website: https://www.greenhousetalent.com/benl/agenda/till-lindemann

Prijs: vvk: 68,00 EUR, 72,00 EUR, 79,00 EUR, VIP: 283,78 EUR (uitverkocht)

Locatie (zaal): Lotto Arena

Adres: Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Meer info: Till Lindemann - zanger van Rammstein - kondigt Europese tour aan dit najaar met maar liefst 24 shows in 13 landen, waaronder een stop op 10 december in de Antwerpse Lotto Arena. Het is de eerste keer dat Till Lindemann met zijn solo-project ons land aandoet. De ticketverkoop start op dinsdag 2 mei om 12u.

Duits metalgenie Till Lindemann is niet alleen een getalenteerd muzikant maar wereldwijd een fenomeen. In zijn metalkoffer voor deze tour steken oude én nieuwe nummers. Lindemanns songs staan bekend voor hun beeldrijke en krachtige teksten die live op een kunstige manier en met de nodige drama onder de huid kruipen. Een show van Till is als een vulkaanuitbarsting die overloopt van vocale kracht, beukende nummers, brute energie en spektakel. Wanneer hij ‚Steh Auf' inzet, trillen miljoenen stembanden uit volle borst zo mee.

Naast het overdonderende succes van Rammstein, startte Till Lindemann in 2013 - samen met de Zweedse metalhead Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain) - zijn soloproject onder de naam ‚Lindemann'. Samen brachten ze de platen Skills in Pills (2015) - waar Till voor het eerst uitsluitend in het Engels zingt - en F&M (2019) uit, waarop de sound en de humor van zowel Rammstein als Pain worden verenigd. In 2020 stopte de samenwerking en zette Till Lindemann met succes zijn solo-project verder.

Nadat de ‚Ich Hasse Kinder' solotour werd uitgesteld door de pandemie, kondigt TILL LINDEMANN nu een nieuwe Europese tour aan waarbij hij voor de eerste keer met zijn solo-project België aandoet. Samen met zijn band verplettert Till Lindemann zo de Antwerpse Lotto Arena op 10 december. Verwacht je aan meer metal en video’s, nog meer special effects, oude en nieuwe nummers, gierende gitaren en een rasp van een stem! Kan je niet wachten? Deze zomer sluit hij met Rammstein de ‚Europe Stadium Live Tour' af in het Koning Boudewijnstadion in Brussel op 3, 4 én 5 augustus!