Worakls Orchestra - AB

Datum: 
vrijdag, 6 december, 2019

Event: Worakls Orchestra - Ancienne Belgique

 

Headliner: Worakls Orchestra

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/worakls-orchestra/21281/

Prijs: vvk: 30,00 EUR / Kassa: 31,00 EUR

Locatie (zaal): AB

Adres: Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Meer info: Na een fel gehypete show op Les Nuits Botanique, binnenkort op 26 april, keert Worakls Orchestra op vrijdag 6 december terug voor een nieuwe afspraak met de Belgische fans in de Ancienne Belgique.

Kevin Rodriges – aka Worakls – werd geboren in een familie vol muzikanten, volgde les aan het conservatorium en verdiepte zich daarna in elektronische muziek, waarmee hij een enorme muzikale boost aan zijn gevoel voor melodie weet toe te voegen. Al ruim een decennium scoort hij met hits als "Salzburg", "Bleu" en "Porto", klassiekers in een genre waarvan alleen hij het geheime recept kent. Met N'to en Joachim Pastor, twee muzikanten waarmee hij een gemeenschappelijke klankesthetiek deelt, richtte hij het label Hungry Music op, waarop in maart van dit jaar nog zijn langverwachte debuut 'Orchestra' uitkwam.

Voor de gelegenheid omringt Worakls zich tijdens een grote Europese tournee met maar liefst twintig klassieke muzikanten, goed voor een ronduit geniale live-ervaring waar elk rechtgeaard muziekliefhebber vrolijk van wordt.