Affiche Rock Werchter compleet

Met de laatste 30 artiesten is de volledige line-up van Rock Werchter bekend.

En daar is ie dan: de volledige line-up van Rock Werchter 2019! Vandaag worden er nog 30 namen aan de affiche toegevoegd. Nieuw voor donderdag 27 juni zijn Richard Ashcroft, Raleigh Ritchie en KidCutUp. Het programma van vrijdag 28 juni wordt aangevuld met Robyn, The Twilight Sad, Denzel Curry, SWMRS, Yonaka, Foxing en Sea Girls. Bear’s Den, Beirut, Tourist LeMC, Strand of Oaks, King Princess, Portland, The Marcus King Band, The Slow Readers Club, Donny Benét, The Murder Capital en John J. Presley vervolledigen de line-up van zaterdag 29 juni. Dean Lewis, Mahalia, Lizzo, Grace Carter, Zeal & Ardor, Amyl and The Sniffers, Sports Team, Deaf Havana en Didirri komen op zondag 30 juni naar het Festivalpark.

En zo is het plaatje voor de komende editie van het festival rond. Rock Werchter baas Herman Schueremans: "De puzzel is gelegd. Maandenlang hebben we er met het team intens aan gewerkt. Rock Werchter 2019 presenteert een heel diverse, speelse en frisse mix van het beste van vandaag met top headliners, straffe rock, singer-songwriters, geweldig goeie pop-acts, hippe vogels, vers talent… Er zit veel verrassing en variatie in het programma. Wij zijn trots op de affiche".

Tickets voor Rock Werchter 2019 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De dagtickets voor vrijdag 28 juni zijn uitverkocht. Dagtickets voor de andere festivaldagen en combitickets zijn nog beschikbaar.

Rock Werchter gaat in 2019 door van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: