Alcatraz brengt onduidelijkheid over tijdschema zondag 12 augustus

Het tijdschema voor de laatste dag van Alcatraz Hard Rock & Metal Meeting is mogelijks gewijzigd, maar de organisatie heeft hierover nog niets gecommuniceerd buiten het festival.

Gisterenavond stond op de schermen aan de main stage de programmatie voor de volgende dag, zondag 12 augustus, te lezen. Daarin viel echter op dat die niet overeenstemde met wat op de website en in het festivalboekje staat. De exacte details/uren van alle bands kunnen we momenteel niet achterhalen, maar opvallend was dat Exhorder van de Swamp Stage naar de main stage is verhuisd (ze spelen als derde, na Inglorious) en dat Sepultura te zien is op de Swamp stage in plaats van de main stage, tussen Cannibal Corpse en Ministry. Dat is dus tijdens het optreden van Helloween op de main stage. Ook wordt er met Orden Ogan aangevangen om 11:25 in plaats van een start in de Swamp stage met Pestilence zoals origineel voorzien. De programmatie van de twee stages blijft verder ongewijzigd.

Noch op de website van Alcatraz, noch op hun social media is iets vermeld. Vooral mensen met een dagticket zullen dus mogelijks voor een verrassing komen te staan.

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival gaat in 2018 door van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: