Alcatraz Festival bevestigt de namen die op vrijdag in La Morgue zullen staan

Gisteren gaven we u al mee dat de La Morgue tent er op de volgende editie van het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival opnieuw bij zal zijn. U kon zich al verlekkeren op de namen die er op de zaterdag en zondag zullen staan maar bij de namen die aangekondigd worden voor de vrijdag kunt u al helemaal beginnen watertanden!

Op vrijdag kleurt La Morgue meestal zwart-geel-rood, maar met Satan (Band), D.R.I en de jonge honden van Hatriot zullen ook drie internationale acts het podium betreden van Alcatraz’ kleinste maar gezelligste tent.

In tegenstelling tot zaterdag en zondag richt de opstelling van vrijdag zich op bands die minstens drie decennia geleden zijn opgericht. De eerste reünie-optredens op Belgisch grondgebied van legendarische acts als Cyclone en Acid zullen plaatsvinden in Alcatraz en oude gloriën Killer en Ostrogoth vieren hun 40e verjaardag op het festival. Met andere woorden, genoeg redenen om niet te missen!

Last but not least spelen door de Bay Area beïnvloede Boudewijnstraat-thrashers Erode to Greed hun eerste reünie-optreden na een onderbreking van meer dan 25 jaar.

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival gaat in 2020 door van vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus.

 

Categorie: