Andere datum en locatie voor Antwerp Metal Fest

Antwerp Metal Fest krijgt een andere datum en een locatieverandering.

De trouwe AMF fans hebben er even op moeten wachten, maar vandaag maakte de organisatie van Antwerp Metal Fest de nieuwe datum voor het 2-daagse metal gebeuren in Antwerpen bekend. Opvallend is dat Antwerp Metal Fest veel vroeger in het festivalseizoen valt in vergelijking met de voorgaande edities.

Maar de wijziging in datum is niet de enige, opvallende verandering voor de editie van 2019. Na zes uitstekende jaren in het Bouckenborgh park, zal Antwerp Metal Fest voor het eerst op een andere locatie plaatsvinden. Door een nieuw park decreet kan het festival niet meer plaatsvinden in het Bouckenborgh park. De organisatie moest dus op zoek naar een nieuwe locatie en die werd gevonden in het Fort van Merksem. "Het binnenplein van het Fort van Merksem vormt de ideale locatie voor de zevende editie van AMF", aldus de organisatie. 

Antwerp Metal Fest geeft graag kansen aan lokaal talent en dat is in 2019 niet anders. Naar jaarlijkse traditie gaat de organisatie op zoek naar enkele bands die een kans willen maken om voor een groot publiek te spelen naast enkele internationale namen. Inschrijven kan via de vi.be wedstrijd die binnenkort online komt. De Facebookpagina van Antwerp Metal Fest in de gaten houden is dus aangeraden!

Antwerp Metal Fest gaat in 2019 door op vrijdag 31 en zaterdag 1 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: