Bands voor falve finale FemMe bekend

Het Female Metal Event (FemMe) in Eindhoven organiseerde de laatste maanden enkele battles, waar verschillende bands elkaar probeerden te overtroeven voor een plaatsje in de line-up van het festival. De winnaars van deze battle zijn bekend, zij gaan door naar de halve finale.

Er zullen twee halve finales plaatsvinden. De eerste gaat door op zaterdag 7 mei met winnaars Beyond God, Convictive, Synergy Protocol en Shadowrise. Op de tweede halve finale op zondag 8 mei spelen Paperdoll Decay, Elysian Gates, Pandora's Key en Circle Unbroken. Beide halve finales gaan door in het popEI in Eindhoven. De band Irradiance kreeg eerder al goedkeuring om rechtstreeks in de finale te spelen.

De derde editie van FemMe gaat door op 23, 24 en 25 september in de Effenaar. De affiche is op de battle winnaars na al compleet, met Arch Enemy, The Birthday Massacre, Sirenia, Xandria, Kobra And The Lotus, Diabulus In Musica, Ancient Bards, End Of The Dream, Nightmare, The Charm The Fury, Sleeping Romance, Infected Rain, Bliksem, Elyose, Winter In Eden, Hell City, Ex Libris en Valkyre.

 

Meer info over dit festival: 
Categorie: