Best Kept Secret uitgesteld naar 2022

Ook het Nederlandse Best Kept Secret festival gaat dit jaar niet door. Integendeel tot sommige andere Nederlandse festivals, is de beslissing gemaakt om uit te stellen naar 2022.

Best Kept Secret zou plaatsvinden op 11, 12 en 13 juni. Dat is niet realistisch met de huidige situatie en vooruitzichten, aldus zien de organisators zich genoodzaakt uit te stellen naar 2022. Verplaatsen naar augustus of september zoals andere Nederlandse festivals plannen (bv. Paaspop) zat er voor hen niet in. Het artiestenprogramma met internationale acts is te onzeker en het terrein is niet beschikbaar in die periode. Alle aangekochte tickets worden terugbetaald.

De persmededeling luidt als volgt:

"We balen er enorm van jullie wederom te moeten teleurstellen, maar het gaat ook dit jaar niet lukken om Best Kept Secret te organiseren volgens de standaard die jullie van ons mogen verwachten. We hebben er alles aan gedaan om tot een andere uitkomst te komen, maar helaas is er te veel onzekerheid over het begin van het festivalseizoen en blijkt verplaatsen naar een later moment in de zomer voor ons onhaalbaar. Op 3voor12 vertelt onze festivaldirecteur Maurits meer over dit zware besluit.

Ben je in het bezit van een geldig ticket voor Best Kept Secret? Dan ontvang je vóór 31 maart het orderbedrag (incl. servicekosten) terug op je rekening. Je ontvangt hierover aanstaande maandag een mail met alle informatie van onze ticketpartner Eventim. Heb je je tickets via Beekse Bergen of Festicket aangeschaft? Dan ontvang je van hen informatie. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

We kunnen alle bezoekers die hun ticket uit 2020 hebben bewaard niet genoeg bedanken. Dit geldt uiteraard ook voor iedereen die, ondanks deze rare tijden, de afgelopen maanden een ticket heeft gekocht. We voelen ons enorm gesteund door jullie. Graag geven we jullie iets terug – verwacht hierover later meer nieuws.

Bedankt voor al jullie steun, op naar betere tijden! We zien je terug in 2022."

Categorie: