Brussels Summer Festival gaat niet door

Het in augustus plaatsvindende Brussels Summer Festival gaat toch niet door, ondanks groen licht van de regering.

Het Brussels Summer Festival zou mogen doorgaan, net als andere grote festivals vanaf 13 augustus, maar doet dat toch niet. Ze vinden het nog te onzeker en ook moeilijk met teveel beperkingen. De communicatie van de organisatie is als volgt:

"Beste festivalgangers,
 
Vandaag werd door het overlegcomité aangekondigd dat ze groen licht gegeven voor de heropstart van de culturele sector. Het BSF-team is blij te vernemen dat er een duidelijk kader tot stand wordt gebracht, zodat er deze zomer culturele activiteiten kunnen plaatsvinden die aangepast zijn aan de gezondheidssituatie.

Toch brengen de aangekondigde maatregelen nog te veel beperkingen en onzekerheden met zich mee om de 2021 editie van het festival in zijn gebruikelijke vorm en met een gerust hart te kunnen organiseren. We hebben dan ook besloten het daarom te annuleren. We zijn ons ervan bewust dat deze beslissing onze trouwe festivalgangers zal teleurstellen, evenals alle mensen die elk jaar meewerken aan het succes van ons festival (leveranciers, artiesten, technici, partners, restaurateurs, hoteliers, vrijwilligers ...).

Voor alle festivalgangers die reeds tickets hadden voor de 2020 of 2021 edities, zullen we binnenkort de voorwaarden voor de ticketing op onze website communiceren: https://bsf.be/  

Bedankt voor jullie steun en geduld in deze moeilijke tijden. We hopen jullie snel terug te zien. Zorg goed voor jullie zelf, we missen jullie <3 "

Meer info over dit festival: 
Categorie: