Combitickets Graspop Metal Meeting uitverkocht, uurschema online

Minder dan 70 dagen voor aanvang van het festival zijn de laatste combitickets voor Graspop Metal Meeting de deur uitgegaan. Ook is het uurschema beschikbaar en zijn de dj acts bekend.

Het gaat bijzonder hard met de ticketverkoop voor Graspop dit jaar. Op minder dan 70 dagen voor het festival zijn er enkel nog dagtickets voor de vier festivaldagen te koop! Alle combitickets (3 dagen of XL 4 dagen), en alle VIP tickets zijn de deur uit. Er werd een wachtlijst geactiveerd voor de combitickets XL. Meer info is op https://graspop.be/nl/tickets consulteerbaar. Tickets zijn verkrijgbaar via https://ticketmaster.be en https://proximusgoformusic.be.

Het plannen van welke bands waar en wanneer te gaan bekijken, kan ook volop beginnen. Het uurschema van de optredens is vanaf nu beschikbaar op de website hier.

Net zoals andere jaren zal er naast al het gitaargeweld tot in de vroege uren gefeest kunnen worden in de Metal Dome en het Classic Rock Café. DJ's Goe Vur In Den Otto, DJ Rock The Fox en DJ Carl zijn van de partij om het publiek de beste metal moves te ontlokken. Net zoals de cover- en tributebands die GMM wist te strikken: AC/DC UK, AmÆzing Snäke, Hats Off to Led Zeppelin, Living Theory, Purpendicular, Subliminal Verses, Present Danger, System Pilot, Eternal Run For Cover.

Graspop Metal Meeting gaat in 2018 door van donderdag 21 juni tot en met zondag 24 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: